divendres, 18 de desembre del 2009

Proclamació unilateral d'Independència

Cap expulsió sense revolució!

El Penjoll, art de paraula ha decidit commemorar l'expulsió dels moriscos expulsant a part dels seus autors, però ha oblidat que aquestos també lluitaren i es feren forts a les muntanyes. Per això els penjollaires expulsats hem seguit l'exemple dels moriscos de l'època i ens hem fet forts a un dels seus blocs, El Penjoll de la Costera, tot proclamant la seua independència.Per això a partir ara aquest bloc alliberat passa a anomenar-se El Penjoll Morisc de la Costera. Des del nostre bloc independent proclamem la nostra oposició a la prepotència i el cal·linquisme integrista radical que profesen al vell Penjoll. Aprofitem també per convidar a tots els moriscos (i morisques) i als penjollaires expulsats a que s'unisquen a la nostra revolta de les Comarques Centrals Morisques i al Panmorisquisme. Els nostres preceptes són:

-Llibertat de pensament i oposició al cal·linquisme integrista radical
-Llibertat de participació i rebuig, per tant, dels Eros
-Llibertat d'informació i, en conseqüència, oposició a la censura informativa del Penjoll.

Mort als autors, visquen els pseudoautors!

4 comentaris:

  1. Igual vos passa a vosaltres que al món de la política. Un partit de dretes i cent d'esquerres, tots separats perquè si puguereu vos la mamarieu a vosaltres mateix.
    Així ens va!

    ResponElimina
  2. Xe, Kaito! jo el que pense és que hauríem d'aprofitar per organitzar un partit de futbet. El Penjoll Cristià contra el Penjoll Moro.T'apuntes?

    ResponElimina
  3. Jo m'apuntaré al Penjoll cristià, perquè si hem d'esmorzar, el meu entrepà vull que porte pernil.

    ResponElimina

Propostes

Açò és un llistat comarcalista de la Blocostera: a mà dreta teniu tots els bloqs classificats per pobles i ací baix la llista general amb les últimes actualitzacions; si voleu afegir, corregir o suggerir algun enllaç feu-nos un comentari A AQUEST ENLLAÇ.

la Blocostera [25/33]