dijous, 1 de juliol de 2010

Concentració a Xàtiva: No a la reforma laboralArran de l'aprovació de la Reforma Laboral per part del govern de Zapatero i del PSOE, els col·lectius l'Escarot - Assemblea de Joves de La Costera, amics i amigues de CaMot i Cremats, l'assemblea de joves de Xàtiva, convoquem una concentració de rebuig a la nova legislació aprovada per l'executiu espanyol.

La concentració, tindrà lloc a les 20h davant de l'ajuntament de Xàtiva, a l'albereda de la ciutat, i anirà acompanyat d'una roda de premsa on els col·lectius convocants i adherits explicaran el perquè de la concentració i els motius de rebuig a la Reforma Laboral i a la manera en com el PSOE està afrontant la crisi econòmica, fent pagar al poble treballador el joc de les grans multinacionals i els bancs; el joc del especuladors financers i de la rajola. No hem de permetre que se'ns retallen els drets laborals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Propostes

Açò és un llistat comarcalista de la Blocostera: a mà dreta teniu tots els bloqs classificats per pobles i ací baix la llista general amb les últimes actualitzacions; si voleu afegir, corregir o suggerir algun enllaç feu-nos un comentari A AQUEST ENLLAÇ.

la Blocostera [25/33]