divendres, 23 de juliol del 2010

Justícia poètica

~ L'última volta -la primera- que Hugo Mas cantà en -ai!- Xàtiva allò per poc no acaba com el ball de Torrent: el senyor Súnyer m'ho contava de primera mà l'altre diumenge, en acabant el recital del no menys gran Mi Sostingut i qui açò escriu, de com de poc o res pugué fer per a evitar la burrera d'uns escamosos que ja venien escarotats de fora. Divendres a la nit no és el moment ideal per a un recital de cançó alcoiana en el local més socarrat del carrer Corretgeria i, encara que els Batà tingueren millor fortuna més ben entrada la nit, el greuge que li van fer al bonàs d'Hugo no tingué nom, en paraules d'alguns dels assistents a semblant tuacte.

~ Amb tot, la bona impressió que causà el directe del trio del Mas -i la mala impressió d'una nit per a l'oblit- obligava els programadors a donar una altra oportunitat a la proposta d'Hugo Mas, primer disc epònim que no hauria de passar desapercebut a cap testa amb dos orelles per molt poc de trellat que tinga dins; la restitució de l'honor d'Hugo i els seus músics habituals (Jose Antonio Recuerda al piano i Jacobo Blanes a la guitarra) tindrà lloc este diumenge, dia 25 de juliol -el dia de Sant Jaume és un dia assenyalat- del 2010 a les set i mitja de la vesprada al mateix lloc on l'altra volta: el Capicua, carrer Corretgeria número 5 de la ciutat de Xàtiva.

~ Això serà el punt i final a un cap de setmana intens que comença amb el Congrés o Simposi Penjollero (PenjollERO?) de Novetlè que tindrà lloc ara en seguideta, a banda d'altres cites interessants com l'Aplec dels Ports a Vilafranca -inclòs un recital del nostre Botifarra amb la banda municipal d'allí-, un soparot temàtic a Otos demà dissabte o el concert de Carles Dénia... a Dénia!?

1 comentari:

  1. Una migdiada massa llarga a la platja de Xàbia no em va permetre tornar a temps de gaudir-ne de l'actuació. Algú que faça una crònica, bé?

    ResponElimina

Propostes

Açò és un llistat comarcalista de la Blocostera: a mà dreta teniu tots els bloqs classificats per pobles i ací baix la llista general amb les últimes actualitzacions; si voleu afegir, corregir o suggerir algun enllaç feu-nos un comentari A AQUEST ENLLAÇ.

la Blocostera [25/33]